Draadloos systeem:

Indien het echt onmogelijk is om uw alarmsysteem te bekabelen of woont u momenteel in een huurwoning, kan je opteren voor een volledig draadloos systeem van Jablotron. Waarom we gekozen hebben voor de 'Oasis' van Jablotron zal je snel duidelijk worden.

De Oasis is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2. Het draagt het NCP en insert keurmerk. De centrale communiceert op een bandbreedte die speciaal ontworpen is voor alarmsystemen, hierdoor kunnen we grote afstanden gaan overbruggen. De bijhorende componenten zijn degelijk afgewerkt, wat ook in een goede werking resulteert.Dankzij haar modulaire structuur is de Oasis enorm veelzijdig en flexibel. Op die manier is het heel eenvoudig het systeem aan te passen of uit te breiden.

De centrale kan op een veilige plaats gemonteerd worden, aangezien het bedieningspaneel niet in het geheel geintegreerd is kan u de gewenste plaats bepalen van uw bedieningspaneel. De Oasis is zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, twijfel dus niet langer over de kwaliteit van dit degelijk draadloos alarmsysteem. Wij, als gespecialiseerde beveiligingsonderneming zijn er alvast van overtuigd.